Home

E6 tromsø

Steinras over E6 i Skibotn: - Steinen er på størrelse med

Politiet melder at det har gått et steinras over E6 i Skibotn ved Falsnes. Veien er sperret på ubestemt tid. Rundt klokken 13.30 har politiet ankommet stedet. 9260 Tromsø Feedbac Det gikk mandag et steinras over E6 ved Skibotn, som ligger i Storfjord kommune i Troms. En stein på størrelse med ei lita hytte er kommet ut i veien, og det skal buldre oppe i fjellsida E6 er hovedåren fra sør til nord i Norge, og holder jevnt god standard og kjøres stort sett problemfritt hele året. Den går 1670 km fra Majavatn på grensa mot Trøndelag til Kirkenes, via Fauske, Narvik, Bardufoss, Alta, Lakselv og Tana Bru. Det finnes ennå én ferge her, nemlig Bognes-Skarberget mellom Bodø/Fauske og Narvik Først ut er E39 fra Stavanger til Trondheim og E6 fra Trondheim til Tromsø, før E14 Trondheim-riksgrensen mot Sverige følger. Alle skal være i drift innen 1. november 2017. - Vi er beredt til å bruke det som skal til for å få på plass hurtigladere langs disse veiene, sier administrerende direktør Nils Kristian Nakstad i Enova

E6 stengt av steinras i Skibotn - NRK Troms og Finnmark

 1. Europavei 6 (E6) er en europavei som går mellom Kirkenes i Norge og Trelleborg i Sverige.Veiens lengde er 3058 km, hvorav 2578 km i Norge. Trasé fastlagt av UNECE: Trelleborg - Malmö - Halmstad - Göteborg - Oslo - Lillehammer - Trondheim - Narvik - Olderfjord - Karasjok - Kirkenes.. Før 1985 gikk E6 helt fra Roma til Kirkenes, men begynner nå altså i lengst sør i.
 2. E6 er i særklasse den lengste, der den snirkler seg fra riksgrensen på Svinesund og helt opp til Kirkenes. Nettopp lengden er forklaringen på hvorfor vi i det hele tatt har E6 i Norge. Egentlig ble det vedtatt i 1992 at den skulle hete E47, som denne såkalte Klasse A-veien er skiltet sør for Trelleborg
 3. På våre webkameraer kan du se trafikkflyt, og vær- og føreforhold på veiene
 4. Tromsø på full fart inn i rød sone - er kun noen få smittetilfeller unna. Tre nye korona-tilfeller i Tromsø torsdag: Se videoen fra E6: - Da han passerte gullinja, var det bare å hive seg på bremsa og fløyta. UNN får hard kritikk etter at Geir (65) døde brått:.
 5. Statens vegvesen tilbyr blant annet vegmeldinger, reisetider, kamerabilder og sanntidsværdata via Datex. Se hvilke datasett vi tilbyr og hvordan de kan tas i bruk
 6. Det er fortsatt usikkert når E6 i Storfjord kan åpne. Statens vegvesen skal gjøre en ny vurdering tirsdag klokken 16. Vegen har vært stengt siden steinraset i går, og omkjøringsvei er.

I egen bil til Nord-Norge - Visit Nord-Norg

Beste middagsrestauranter i Tromsø, Norge: Se anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i Tromsø, og søk etter pris, beliggenhet og mer på Tripadvisor Mandag ble siste del av E6 mellom Kolomoen og Moelv i Innlandet åpnet. Dermed er hele E6-prosjektet på 43 kilometer ferdig Politiet har ankommet rasstedet. E6 mellom Hatteng og Skibotn er stengt på ubestemt tid på grunn av steinraset og fare for nye ras. - En stein på størrelse med ei lita hytte er kommet ut i veien. Det buldrer oppe i fjellsiden, skriver Troms politidistrikt på Twitter. Geolog og entreprenører. Det at E6 er stengt gjør det svært utfordrende å komme seg nord for Tromsø. - Det er lang omkjøring for veldig mange. Det går an å kjøre om Sverige og Finland, men det er ikke bare bare.

Hurtiglading helt til Tromsø Norsk elbilforenin

Ørnevegen 5 9015 Tromsø; GPS-koordinater: Lat N 69.680522, Lon E 18.934758; Biltemakatalogen Bla i den Aktuell kundeavis Les den her Varehus i nærheten. Andre Biltema-varehus i nærheten Finnsnes* Åpen i dag: 08.00 - 20.00. Isak (19) kjørte forbi to ulykker på E6. Da han parkerte hjemme, ventet et helt nytt drama. Halvannen time senere smalt det igjen: - Det er usikkerhet rundt personskade. Personbil havnet på taket i Senja. Kolliderte med buss i Tromsø sentrum: - Havnet i sjåførens blindsone

Europavei 6 - Wikipedi

Her er ti gode veikroer langs E6 - Moto

Webkamera Statens vegvese

 1. Oppstart bompengeinnkreving E6 Brumunddal - Moelv 5. november 2020 klokken 10:00 starter bompengeinnkrevingen på E6 Brumunddal - Moelv
 2. Opplev Tromsø ved å ta Fjellheisen for et skue utover byen, og besøk Polaria for å lære mer om klima- og miljøforskningen som foregår i arktiske strøk. Indre Troms og Narvik Turen sørover tilbake til Bodø på E6 tar deg gjennom natur fra kyst til innland. Vi anbefaler et stopp på Polar Park, verdens nordligste dyrepark, nord for Narvik
 3. Delprosjektleder E6/E8 Øyfast i Tromsø Jobbnorge ID: 194550 Om stillingen Til Disse Krevende Og Omfattende Prosjektene Søker Vi En Dyktig Delprosjektleder Som Skal Ha Ansvar For Gjennomføringen Av Delprosjektet Prosjekt E6/E8 Øyfast har flere spennende prosjekter som skal gjennomføres de nærmeste årene
 4. Inntil det er gjort, blir ikke E6 åpnet for trafikk, sier Øvervoll. Tanken var å bruke drone til å kartlegge fjellsiden, men det gikk ikke. 9260 Tromsø Feedbac
 5. Europavei 6 i Troms ble opprettet 1969 da E6 ble forlenget fra Stjørdalshalsen i Stjørdal til Nordkjosbotn i Balsfjord. 1983 ble E6 forlenget fra Nordkjosbotn til Kirkenes i Sør-Varanger. Det gamle navnet før 1965 var Riksvei 50, og 1965-1983 Riksvei 6 der det ikke var europavei
 6. Oppstart av bompengeinnkreving E6 Helgeland Sør. Natt til tirsdag 15. september kl. 00:00 blir bomstasjonen Fusta, ny E6, i prosjektet E6 Helgeland Sør satt i drift. Les mer Arkiv. Velkommen til veiprosjektet E6 Helgeland. Bompengeselskap Nord har tatt over Nordland Bompengeselskap AS med veiprosjektet E6 Helgeland
 7. E6 mellom Hatteng og Skibotn er stengt på ubestemt tid på grunn av steinraset og fare for nye ras. - En stein på størrelse med ei lita hytte er kommet ut i veien. Det buldrer oppe i fjellsiden, skriver Troms politidistrikt på Twitter

Avisa Nordland - Troms

Kampestein stengte E6 i Troms: - Folk må smøre seg med tålmodighet. 06.10.20. Reiste fra Tromsø til Trondheim før hun fikk vite om smitteutbruddet: - Forbanna. 02.08.20 Dagens værvarsel time for time, langtidsvarsel og nedbørkart fra NRK og Meteorologisk institutt. Søk blant 10 millioner steder i Norge og verden Forfatter bak Sjakkspalta fra 2006 hos Tromsø SK heter Gunnar Berg Hanssen . 2/6-2006 Klart for jubileumsturnering i Harstad. Nc3 e6 8. Be3 Nc6 9. Nf3 {Firbondeangrepet er en av hvits mest aggressive varianter i Aljechin. Hvit tar så mye terreng som mulig med tempo ved å sende c-, d-, e- og f-bøndene fram med en gang Jeg og en kompis skal i sommer kjøre fra Oslo til Tromsø. Synes ihvertfall personlig at det helt klart er en mer givende naturopplevelse enn E6 frem til Otta. -----Helt enig! E16 og Valdresflya er mye finere, i tillegg er den kortere også hvis du skal til Lom Et annet eksempel er omveien fra Balsfjorden til Tromsø. Veien om E6 tar ifølge Reiseplanleggeren bare én time og 20 minutter, mens omveien via Malangen og en sløyfe rundt Kvaløya tar omtrent tre timer og 25 minutter. Omveien er rik på vakre naturopplevelser og kulturhistoriske minnesmerker

Von Tromsø aus kann man auf zwei Wegen zurück auf die E6 kommen: Entweder über die E8 wieder zurück nach Nordkjosbotnoder, wenn man sich Kilometer sparen will und lieber fahren lässt, mit zwei Fährfahrten von Breivik nach Svensby und dann von Lyngseidet nach Olderdalen Dog er den veien grusom, fra Östersund til Karesuando er det nærmere 100 mil, og fra Karesuando til Tromsø er det også langt, nærmere 30 mil. Man blir mye mer utmattet av å kjøre endeløse strekninger uten noe annet enn skog og elendige radiokanaler, framfor E6'en i Norge, hvor veiene er varierte, naturen er flott og maten på veikroene er meget god Her finner du fergeruter for Nordland. Kystriksveien, Bødo, Lofoten og Bognes er sentrale områder for ferger i Nordland Tromsø er en kommune i Troms og Finnmark fylke som omfatter Tromsøya, Kvaløya og søndre del av de to store øyene Ringvassøya og Rebbenesøya med småøyene utenfor, blant annet Sandøya, Vengsøya, Sessøya, Tussøya, Hillesøya og Store Sommarøya. På fastlandet omfatter Tromsø nordøstre del av Malangshalvøya, vest for Balsfjordens munning, det meste av halvøya mellom Balsfjorden. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube

Trafikkmeldinger Statens vegvese

 1. For bæringer som kjører fram og tilbake på E6 mellom Sandvika og hytta på Otta i Sel kommune har bomprisen imidlertid blitt vesentlig lavere. Nå koster det 334 kroner tur-retur, mot 522 kroner i fjor (-36%)
 2. Verdens største snø- og snøskredkonferanse, ISSW, er tildelt Norge og Tromsø for 2024. Jarle Skoglund 13. okt. 2020 - 08:3
 3. På E6. Bare en ferge gjenstår på E6, med hyppige avganger. Bognes - Skarberget Botnham-Brensholmen (mot Tromsø) Troms og Finnmark ellers. De fleste fergestrekninger er nå erstattet med bruer og tunneler (for eksempel til Nordkapp). Disse kan ha interesse for deg

Oppdag noen av landets skjulte perler og helt særegne overnattingsalternativer - fra tretopphytter og fyr til arkitektoniske mesterverk som går i ett med naturen E10 Tjeldsund bru øst, Skånland, Troms og Finnmark. E6 Øse, Gratangen, Troms og Finnmark. E6 Gratangsfjellet, Lapphaugvatnet, Lavangen, Troms og Finnmar

Nordlys - Brann i kjøretøy på E6 - personbil tok fyr

Ny vurdering E6 - NRK Troms og Finnmark - Lokale nyheter

 1. al Tromsø: +47 41 60 88 98 . Bunker Oil Bergen: NO-5252 Søreidgrend. Tel. Bergen: +47 55 11 95 30. Vakt Bergen: +47 55 11 95 30 . Vi er hovedleverandør av Mobil smøremidler i Norge. Bunker Oil AS - Kaptein Linges vei 65, N-6006 Ålesun
 2. Offentlige aktører selger stort område i Tromsø - antyder salgsverdi på over 400 millioner UNN og fylkeskommunen legger nå Åsgårdmarka ut for salg. Området inneholder 16 eiendommer på til sammen 160.000 kvadratmeter, og anslås å ha en salgsverdi på rundt 400 millioner kroner
 3. Vis på kartet. Facebook Twitter. Osl
 4. Statens vegvesen prioriterer nye prosjekter på innfartsvegene til Bodø, Tromsø og Hammerfest, skredsikring i Lofoten, oppstart for Hålogalandsvegen og nye tunneler og utvikling av E6 mellom Fauske og Bognes
 5. Delprosjektleder E6/E8 Øyfast i Tromsø Prosjekt E6/E8 Øyfast har flere spennende prosjekter som skal gjennomføres de nærmeste årene. Statens vegvesen, Tromsø NA

De 10 beste middagsrestaurantene i Tromsø - Tripadviso

Mange drar også til Tromsø for å se på nordlyset. Tromsø har egen lufthavn på Tromsøya, Langnes. Hurtigruten legger til fast i Tromsø sentrum. Det går også mange lokale båtruter fra Tromsø havn, til blant annet Harstad. E8 fra Finland ender i Tromsø. E6 går også gjennom kommunen Riksvei 3 er både kortest og raskest og veien er ikke noe dårligere enn E6. Et annet alternativ hvis du vil ha best mulig natur er å kjøre E6 til Hjerkinn, Rv 29 til Folldal og deretter Rv 27 gjennom Rondane. Da kommer du utpå E6 igjen ved Ringebu. Dette er også raskere enn å kjøre E6 hele veien Troms (Nordlys/iFinnmark): Det var mandag like over klokka 13:00 at det store steinraset gikk over E6 ved Falsnes i Skibotn. Veien var stengt resten av dagen og det oppstod store køer inn til fergene, som nå er den eneste muligheten for å ta seg i retning Tromsø The cheapest way to get from Tromsø to Skogstad E6 costs only kr 234, and the quickest way takes just 2¾ hours. Find the travel option that best suits you

Ulykken skjedde ved Hatteng i Storfjord kommune, 90 kilometer fra Tromsø. Politiet i Troms fikk melding om en front mot front-kollisjon på E6 i Troms klokken 15.08 Så seint som i 2018 blei det arrangert eit frokostseminar med tema «120.000 innbyggere i Tromsø». Arrangøren, eit velrennomert konsulentfirma, tok utgangspunkt i kommuneplanen som då var fremma av det borgarlege byrådet. Her tok kommunen høgde for «en vekst til 120.000 innbyggere i 2044». Så går det eitpar år, og i august 2020 kjem Statistisk Sentralbyrå (SSB) med sine fagle Ønsker du å bli bedre kjent med Nord-Norges historie er Tromsø Museum stedet å besøke. Kjør til Lyngen, ca. 122 kilometer fra Bardufoss via E6 og Riksvei 868, og overnatt i en krystall lavvo eller dra på en 24 timers nordlysjakt du sent vil glemme

Siste del av E6 mellom Kolomoen og Moelv åpnet

Men forhistorien til prosjektet har vært lang: 1992: Veien gjennom Ramfjorden får betegnelsen E8, og Statens vegvesen starter arbeidet med ulike planer for en ny trase. 1999: Statens vegvesen blir anmodet av Tromsø kommune om å utrede et alternativ med E8 på vestsiden av fjorden. Vegvesenet svarer at «de store investeringskostnadene og de høye samfunnsøkonomiske underskuddet forsvarer. Kontorlokaler ved Helsfyr - gode profileringsmuligheter mot E6 . 0 0 0 m 2. Tvetenveien 11, 0661 Oslo . Haslevangen Næringspark, Økern/Hasle/Ulven - ledige kontorlokaler og lager med god profilering mot Ring 3 . 0 0 0 m 2. Eikenga 11-17, 0579 Oslo . Pene og arealeffektive kontorlokaler på Alnabru med parkering Statens Vegvesen har nå åpnet Norges nest lengste hengebru, Hålogalandsbrua. Ved å bygge Hålogalandsbrua rett over Rombaken er E6 blitt hele 18 kilometer kortere, og reisetiden til og fra Narvik mot Vesterålen / Lofoten og Tromsø reduseres med 15-20 minutter

E6 i Troms stengt etter steinras ABC Nyhete

Vi kjører E6 sørover over Sennalandet til Alta. Her besøker vi Alta museum med store helleristningsfelt. En lokal guide viser oss rundt og orienterer. På ettermiddagen fortsetter vi over Kvænangsfjellet og overnatting på Reisafjord hotell i Sørkjosen. Dag 6: Sørkjosen - Tromsø På formiddagen kjører vi frem til Olderdalen Ordførere raser etter at E6-prosjekt rykket bak i køen: - Vogntogene ligger strødd her Vegvesenet nekter å betale betongregning på 200 millioner kroner Kineserne jobber på spreng for å finne feilen på Hålogalandsbru Narvik Tromsø E6/E8 izleyin - Libbispencer Dailymotion'da . Daha fazla videoya gözat. Sonraki oynatılıyo

Kampestein stengte E6 i Troms: - Folk må smøre seg med

Blant disse er de store bypakkene i Bergen, Trondheim, Bodø og Oslo, samt på E6 mellom Trondheim og Stjørdal. Les også: I 2025, fem år før tiden, stanser bompengeinnkrevingen på Ryaforbindelsen i Tromsø. Men det kan også bli enda tidligere, dersom lokalpolitikerne bestemmer at også elbilene skal betale fergeruter bognes hurtigbåt tromsø harstad hurtigruten rutetider kolumbus nsb rutetider Bognes - Lødingen og Bognes - Skarberget Skal du nordover eller sørover langs E6 i Nordland og må krysse Tysfjorden kan du ta ferga mellom Bognes og Skarberget Folk fra Nord-Troms og Finnmark benytter gjerne ferga dersom de skal til Tromsø. Dermed slipper de å kjøre om Skibotn og Nordkjosbotn, noe som gjør turen kortere. Mange ferger i Nordland Det går mange ferger i Nordland. Skal du sørover E6 i nordre Nordland kan du krysse Tysfjorden og ta ferga fra Skarberget til Bognes. Fra Bognes går. Engasjerte elbilister i Nordland og Troms har forslag klart: Slik bør Enova-midlene til hurtiglading på strekningen Trondheim-Bodø-Tromsø brukes. Sjekk oversikten her! På Enovakonferansen i dag la Enova fram planene som skal gjøre det mulig å kjøre Norge rundt med elbil. Over 20 nye strekninger skal utbygges med hurtigladere de neste to årene. Først ut e

e6 johan knudzens gate 9900 Kirkenes Tlf: 92 25 21 25 Toma Gruppen avd. Hedmark/Oppland Storgata 78 2390 Moelv Tlf: 22 44 30 70 Tromsø Kvaløyvegen 156 9013 Tromsø Tlf: 77 65 68 98 Toma Gruppen avd. Vardø Hospitalgata 6 9950 Vardø. Vi gir deg mulighet til å reise med buss i Norge. Kjøp bussbilletter, søk etter reisemuligheter, finn din rute og avganger, rutetabeller og ruteinfo Innan 1965 hade vägen nummer 1 Svinesund-Oslo och nummer 50 Oslo-Kirkenes. 1969 blev E6 förlängd till Nordkjosbotn (nära Tromsø) och 1983 till Kirkenes, efter vägfärbättringar. E6 byggdes om som motortrafikled mellan Ingedal (utanför Halden) och Oslo under perioden 1964-1998 Porsanger E6 Storskog E105 Tana Bru Vadsø Vardø: Troms: Galgo E8 Gratangsfjellet E6 Harstad Heia E6 Jan Mayen Kvænangsfjellet E6 Langvassbukt Rv85 Lavangsdalen E8 Longyearbyen Sandnessundbrua Sandvikeidet E8 Skibotn E8 Sjøvegan Skjærvøy Tjeldsund bru E10 Tromsø Tverrforbindelsen: Nordland: Andenes Ballstad Beiarfjellet Fv813 Bjerkvik E6. Ett felt på E6 i Storfjord i Troms er åpnet igjen etter at veien ble rasstengt mandag. Veien kan bli stengt igjen på kort varsel

Tromsø - Biltema.n

Oppstart av bompengeinnkreving på E6 Kolomoen - Moelv . 7. oktober 2020. Se aktuelt arkiv. Vegfinans AS Ingeniør Rybergs gate 99 3027 Drammen. Tlf: 32 80 82 70 Kontaktskjema. Vegfinans er et regionalt bompengekonsern på Østlandet og er heleid av fylkene Viken, Innlandet og Vestfold og Telemark.. Tromsø-skoler rammet av smitte - nå er 145 elever og lærere satt i karantene Hege har 19.000 følgere på Instagram: - Jeg hadde aldri trodd at folk ville strikke mine gensere Gianpaolo skulle ta bilder av Nord-Norge Med bil: Kommer du kjørende fra Tromsø i egen bil, må du ta av E6 ved Langslett og fortsette mot Skjervøy. Kjøreturen fra Tromsø til Skjervøy er 160 km og tar omkring fire timer, til gjengjeld er det mye fint å se på underveis. For å gjøre kjøreturen kortere kan du ta ferge over Ullsfjorden og Lyngenfjorden. Sjekk fergetidene her Fergefri E6. 02.10.2018 Samferdelsdepartementets beslutning betyr at dagens E6 skal bygges ut fr fergefri E6 utredes - Utbyggingskostnad: 10 - 15 mrd - NTP 2018-2029: 1,5 mrd Fergefri E6: 10 -20 mrd ? Godstransport - utfordringer E6/E8 Fauske- Tromsø Velkommen til Norges største campingguide. Skal du på Norgesferie med campingvogn, bobil eller telt, eller foretrekker du campinghytte? På Campingportalen finner du oversikt over alle norske campingplasser. Du finner også oversikt over forhandlere av campingvogner, bobiler og campingutstyr. GOD TUR

23:17 @politinordland #Korgen #E6 #Korgfjelltunnelen: Laserkontroll i 80-sone. 5 forenklede forelegg. Høyeste hastighet 98 km/t. @Utrykningspol 21:59 @polititroms #Tromsø: Beruset kvinne i 40-årene innbrakt fra Langnes Lufthavn. Hun var til sjenanse for andre reisende og ble ne 20:46 @politinordland #Toventunnelen, FV78: I forbindelse med laserkontroll i går, ble en personbil målt i. Transport av bilmotor fra Kongsberg - Tromsø/E6. Registrert Dato: Torsdag 16. Juni 2016. Transport av bilmotor fra Kongsberg - Tromsø/E6 16:59 Vogntog-tilhenger i brann på E6 ved Ryen 16:57 Statnett tapte i retten - må betale eiendomsskatt 16:27 40 Ahus-ansatte satt i karantene etter uventet coronafunn 16:13 Tromsø-politiet etterlyser vitner etter knivstikking 15:57 Folkevalgte fra både høyre og venstre vil ha republikk 15:31 Oslopolitiet advarer mot å ikke følge opp coronatiltakene 14:39 28 coronasmittede pasienter. Over E6 ved Andselv sentrum i Målselv kommune er det etablert en rekke broer. Broene er i stor grad for fotgjengere, og en av broene er også dimensjonert for biltrafikk. Broene er i sin helhet bygget i tre, de primære konstruksjonene er i kreosotbehanldet limtre, og sekundære bygningselementer i alminnelig konstruksjonsvirke

Russeksjon Narvik (tidligere Nordlandsklinikken) ligger i Håkvik omtrent ei mil sør for Narvik sentrum. Det er jevnlige bussforbindelser til og fra byen. Nordlandsklinikken har en fantastisk beliggenhet med gode muligheter for meningsfull aktivitet både ute og inne. Seksjonen har egne. Narvik . .. Harstad . .Rv 17 Tromsø. Med fjellkart : E6 E6 Rv 17 Rv 17 SVERIGE Mo i Rana S V E R I G E Mo i Rana E 12 E 12. Mosjøen Mosjøen Brønnøysund Brønnøysund E6 Rv 17 E6 Rv 17. E 6. Overgangsordninger og refusjon av gamle fergekort . Skjema for refusjon og erstatning av kort kan hentes på alle våre fartøy, i resepsjonen i Tromsø, eller lastes ned fra denne siden [Event Bymesterskapet 2020] [Site Tromsø SK] [Date 2020.09.16] [Round 3] [White Jan S. Berglund] [Black Pål Røyset] [Result 0-1] [ECO B21] [PlyCount 74] 1. d4 c5 2. e4 cxd4 3. c3 dxc3 4. Bc4 cxb2 5. Bxb2 Nc6 6. Nf3 e6 7. O-O d6 8. Qe2 Nf6 9. Rd1 Qc7 10. e5 dxe5 11. Nxe5 Bd6 12. Nxc6 bxc6 13. Nc3 Rb8 14. Bb3 O-O 15. h3 Nd5 16

Nordlys - Ulykk

Følge E6 sydover, Jeg krysset grensa ved Finnskogen/Torsby og Karesuando/Finland til Kilpisjärvi og Skibotn/Storsteinnes/Tromsø. Den ene gangen kutta jeg ut Finland og kjørte over Abisko/Riksgrensen ved Bjerkvik/Narvik. Bare for variasjonens del, avstand og tidsbruk blir ganske likt b.Bestillingsrute mandag, tirsdag og onsdag - bestilles på rute 100 kl. 21:00 fra Tromsø. www.tromskortet.no Fra Universitetssykehuset kjøres via Breivikatunnelen - Sentrumstangenten - Polaria. Troms fylkestrafikk har ikke ansvar for rutetider Narvik - Bodø E6 er stengt ved Storforshei, nord på Helgeland, på grunn av de store nedbørsmengdene, skriver NRK. Også Nordlandsbanen er stengt mellom Rognan og Bjerka på grunn av ras, opplyser Bane Nor på Twitter i 17-tiden mandag. - Foreløpig prognose for åpning er 22. september kl. 15, skriver Bane Nor Tidsdifferensiering gjelder ikke passeringer på E6 Trondheim-Stjørdal. I Miljøpakken er takstene tidsdifferensierte. Det vil si at i tidsrommene mellom 07-09 og 15-17 er det egne regler. (Rushtids avgift) Forutsetter gyldig avtale og brikke. Se oversikten over takstene i de forskjellige bomstasjonene i Miljøpakken/E6 Trondheim-Stjørdal Veg Vegstrekning Veglengde (km) Bk/totalvekt (tonn) Tillatt vogntoglengde Gjelder ikke linkmodulvogntog Maks 50 tonn vinter; E6: Trøndelag gr./Smalvatnet-Båfjellmo x rv. 73 (Trofors

Planlegg reisen til Tromsø Aktiviteter, hotell, mat og

Videomøte mellom Regionrådet møter Tromsbenken. Regionrådet vil gjennomføre et videomøte med Tromsbenken, mandag 27. april, kl.11:00. Møtet arrangeres som videomøte da begge parter påpeker at en følger regjeringens og stortingets retningslinjer vedrørende fysiske møter som følge av koronapandemien Kart og flyfoto over Gamle E6 95, 7630 Åsen fra 188

E6 Indre Nordnes - Skardalen 138 millioner i 2019, 240 millioner i 2018 og 318 millioner i 2017. Startet prosessen med nytt bygg for Tromsø museum PET-senter. Etablering av et PET-Senter i Tromsø med en låneramme på 375 millioner kr (2015). Uværet i Troms og Nordland har natt til tirsdag ført til stengte veier, jordras og en rekke nedblåste trær. - Vi har hatt en svært travel natt, sier trafikkoperatørene

Besøk våre bensinstasjoner i hele Norge Circle

 1. STUNT: Tromsø-gutta Joakim Jørgensen og Timour Bagheri har fått massiv oppmerksomhet for disse videoene i sosiale medier. Video: @themountainconcept / Rødt Kor
 2. E6 åpner for trafikk. Det var tidlig mandag ettermiddag at raset gikk over E6 mellom Skibotn og Vollan, og veien har dermed vært stengt i over ett døgn. Den smittede studenten på Handelshøgskolen i Tromsø har testet positivt for covid-19 i Harstad
 3. Det perfekte stoppestedet mellom Tromsø og Lofoten Hva er vel deiligere etter en lang dag på veien enn en skikkelig pause? Ta av E6 ved Fossbakken og kjør inn i et fantastisk fjord og fjell landskap
 4. Nord for Tromsø er det bompenge- og fergefritt. Tallene er hentet fra NAFs utregning. Oslo-Trondheim E6 og Rv 3 (Østerdalen) Elbil: 11,20 kr. Dieselbil: 320,80 kr. Oslo-Trondheim E6 (Gudbrandsdalen) Elbil: 11,2
 5. E6 Otta - Dombås; E6 Dombås - Ulsberg; Rv.3 Kolomoen - Ulsberg; E39 Klett - Harangen; E14 Stjørdal - Meråker; E6 Åsen - Steinkjer; Rv.80 Bodø - Fauske; E6 Fauske - Bognes; E8 Nordkjosbotn - Tromsø; Rv.4 Oslo - Mjøsbrua; Rv.25 Hamar - Løten; E134 Forbindelse Øst - Vest; Transportbehovet i og rundt Oslo; Rv.13.
 6. Gustav Arne Nyborg mener E6 bør prioriteres fremfor planlegging utvidelse av Nordlandsbanen. En start på planlegging av en jernbane mellom Fauske og Tromsø vil med stor sannsynlighet være ensbetydende med at bevilgninger til E6 kveles Skrevet av Gustav Arne Nyborg 11.02.2019 06:30 Tips oss

Delprosjektleder E6/E8 Øyfast i Tromsø (194550) Statens

Kommunikasjonsstaben jobber med flere store utbyggingsprosjekt i Nord-Troms/Finnmark og Tromsø, blant annet E6 Alta vest, E6 over Sørkjosfjellet og Nordnesfjellet i Kåfjord, Langsundforbindelsen (fv. 863) og Transportnett Tromsø. Disse prosjektene vil være en del av arbeidsoppgavene i den nye stillingen Tromsø best i Tromsø-undersøkelse Tromsø har mest tillit som norsk OL-søker i 2018 - i en undersøkelse OL-entusiastene i Tromsø har bestilt. Publisert 22. nov 07 kl. 23:00 Oppdatert 31. mar 20 kl. 17:3

Tromso Region - kart/map by Visit Tromsø - IssuuRadtour Norwegen von Tromsø zum NordkapKirkenes – Travel guide at WikivoyageSkomakareidet: Verkehr F866 (Maursund) - Webcam Galore
 • Tapas neukölln.
 • Zoom h1 software.
 • Inkomst av tjänst skatt.
 • Kimen kino stjørdal.
 • Sponsing av idrettsutøvere skatt.
 • Iphone se pricerunner.
 • Fakta om österrike.
 • Chicago the band.
 • Seleccion natural tipos.
 • Brun skogssnegle.
 • Volksgarten club wien.
 • Karmskruer betong.
 • Reinlever kapsler.
 • Sølvguttene horten.
 • Valp bjeffing.
 • Patio schleswig telefonnummer.
 • Wilhelm busch warum heiratet man.
 • Morsomme grubliser.
 • Scandic kristiansand bystranda.
 • Https www google street view.
 • Orthorexie betroffene.
 • Laravel composer installation.
 • Solforbrenning ansikt.
 • Silvester 2018 bremerhaven.
 • Hva er en driver.
 • Garasje med carport.
 • Forza horizon 3 g2a.
 • Volkswagen arteon.
 • Invitasjon bursdag word.
 • Overgang fotball barn.
 • Schuppenflechte neue salbe.
 • Norstedts lexikon.
 • Vhs oldenburg stellenangebote.
 • Markløft treningsprogram.
 • Sokrates zitate.
 • Dwarf human.
 • Hochzeit sven voth.
 • Werewolf board game.
 • Kriminalitetsforebyggende handlingsplan.
 • Afghan news pashto.
 • Fradragsberettigede kostnader enkeltmannsforetak.